Diverse

Evolio X-Bike City este o bicicletă electrică cu un design destul de clasic ce pare a fi alegerea inspirată pentru cei ce stau blocaţi zeci de minute în traficul marilor oraşe. Bicicleta oferă o autonomie de până la 50 de kilometri în modul full electric (la o greutate maximă de 120 kilograme), iar motorul de 250W permite deplasarea cu viteze maxime de până la 25 km / h.

Bicicleta include un ciclocomputer ce indică nivelul bateriei, frâne tip V-Brake pe faţă + sistem de frânare al motorului, anvelope de 26 inci şi vine cu un cadru din oţel. Evolio X-Bike City cântăreşte 22 de kilograme şi include o baterie Li-Ion detaşabilă de 10 Ah produsă de Samsung.

Evolio X-Bike City este disponibilă în 3 culori (alb, gri şi portocaliu), iar preţul de lansare este de 3799 lei.

Trebuie să recunosc că nu are o estetică pe gustul meu, însă la un preţ mai aşezat ar putea avea ceva succes comercial, mai ales în Bucureşti şi Cluj, două oraşe cu un trafic infernal.

Categorii: evolio-brands

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.