XPG the Future of Gaming CES 2021 Hardware

XPG, divizia de gaming ADATA, a anunțat o gamă nouă de produse pregătite pentru 2021. În cadrul CES au fost prezentate noua generație a ultrabook-ului de gaming Xenia, SSD pe M.2 PCIe Gen4, SSD extern cu iluminare RGB, carcase Mid-Tower, module de memorie DRAM DDR5, cooler cu lichid, card de memorie SD, precum și gumă de mestecat energizantă, pentru sesiunile de gaming prelungite.

În plus, au luat naștere  XPG PRIME, un ecosistem software care conectează toate dispozitivele XPG ale unui utilizator pentru o experiență de joc îmbunătățită, și XPG GRIT, o aplicație de training concepută pentru a ajuta jucătorii să își îmbunătățească abilitățile First Person Shooting (FPS) prin intermediul mai multor module de formare și analiză.

Ultrabook-ul de gaming de nouă generaie XPG XENIA Xe propune un șasiu premium din aluminiu anodizat și un ecran tactil IPS de 15.6 inch Full HD. Noul dispozitiv are un profil subțire de 11 mm, cântărește 1.65 kg și oferă până la 16 ore de viață a bateriei. Este echipat cu un procesor Intel Core i5-1135G7 sau i7-1165G7 din a 11-a generație, grafică Intel Iris Xe și cu un SSD XPG PCIe Gen4 M.2 de 1 TB. XPG Xenia Xe promite o mulțime de opțiuni de upgrade.

SSD XPG GAMMIX S70 PCIe Gen4x4 M.2 2280 asigură viteze de citire/scriere foarte mari de până la 7400/6400 MB/s și IOPS de citire/scriere de până la 650/740K. Cu compatibilitate NVMe 1.4 și Dynamic SLC Caching, GAMMIX S70 oferă performanțe mult superioare SSD-urilor SATA și PCIe 3.0. Pentru fiabilitate și stabilitate, GAMMIX S70 este echipat cu un radiator terasat cu celule goale pentru o suprafață de dispersie mărită și o răcire mai eficientă.

SSD-ul extern ADATA SE900G are o carcasă fabricată din metal rezistent pentru un aspect premium, o disipare eficientă a căldurii și o durabilitate crescută. SSD-ul extern acceptă interfața USB 3.2 Gen2x2 și poate furniza viteze de citire și scriere de până la 2000 MB/s.

Carcasa E-ATX Mid-Tower XPG DEFENDER PRO poate găzdui plăci grafice cu lungime de până la 380 mm și coolere montate pe CPU cu adâncime de până la 170 mm. La exterior, carcasa propune un panou frontal din plasă magnetică ce permite benzilor ARGB lumineze din interiorul carcasei. Carcasa XPG Defender Pro este proiectată pentru a oferi un flux de aer optimizat, cu trei ventilatoare preinstalate XPG VENTO 120 ARGB. XPG DEFENDER PRO vine în alb sau negru.

carcasa XPG Defender PRO E-ATX

XPG STARKER AIR este o carcasă compactă ATX pentru PC, cu un filtru inovator de praf, instalare verticală VGA și un design industrial elegant, cu iluminare ARGB. Include un design frontal cu două benzi luminoase ARGB orientate spre față și vine în negru sau alb. Un set complet de porturi I/O sunt, de asemenea, oferite pentru conectivitate ușoară cu diverse accesorii USB, dispozitive audio și comutare fără probleme între efectele de iluminare pre-programate.

carcasa XPG Starker Air ATX Mid-Tower

Modulul de memorie ADATA DRAM DDR5  va oferi o creștere semnificativă a vitezei , capacități mai mari și un consum redus de energie și lățime de bandă crescută pe nucleele CPU, comparativ cu predecesorii săi. Noul modul DDR5 va oferi capacități de până la patru ori mai mari, consum de energie la 1,1V și viteze de până la 8400 MT/s.

XPG LEVANTE PRO este un cooler cu lichid all-in-one pentru procesor, care prezintă soluția lider a industriei Asetek și anume Asetek Pump Technology generația 7 cu control PWM. Coolerul are un ecran LCD color de 2.1 inch pe capacul pompei, care este programabil pentru a oferi informații pentru măsurători de performanță, cum ar fi temperatura CPU/GPU, informații despre tensiune sau alt conținut personalizat, cum ar fi texte sau imagini. XPG LEVANTE PRO este, de asemenea, echipat cu trei ventilatoare XPG VENTO PRO 120 PWM alimentate de Nidec, pentru a-și menține radiatorul de 360 mm rece și la o capacitate optimă de funcționare.

Din al doilea trimestru al anului 2021 ADATA va lansa un nou card SD Express. Folosind noile specificații SD7.0 și PCIe Gen3x1, cardul va oferi viteze de citire/scriere de până la 880/400 MB/s, performanțe care sunt la egalitate cu SSD-urile externe.

Am lăsat pentru final marea noutate :)

XPG Gaming Gum

XPG Gaming Gum a fost creată pentru a oferi o doză suplimentară de energie. Noul produs este o premieră pentru XPG, iar ingredientele sale includ cofeina pentru o creștere rapidă a energiei și o putere de concentrare îmbunătățită. Guma de mestecat conține, de asemenea, Luteină, un antioxidant cunoscut a fi benefic ochilor, inclusiv pentru capacitatea acesteia de a preveni inflamațiile și de a spori claritatea vederii, printre altele. Guma de mestecat XPG nu conține grăsimi și proteine și are o aromă răcoritoare și revigorantă de mentă.