Canon PowerShot Ixus Legria Foto si Video

Pentru începutul de an, japonezii de la Canon aduc noutăți importante în domeniul foto-video. Astfel, în gama aparatelor foto PowerShot au fost adăugate PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS, PowerShot SX610 HS și PowerShot N2, iar în seria IXUS apar trei modele noi: IXUS 160, IXUS 165 şi IXUS 170. Pentru partea video Canon lansează LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 și LEGRIA HF R606.

Noile aparate foto cu superzoom din gama PowerShot oferă flexibilitate maximă. Canon PowerShot SX530 HS dispune de un zoom optic de 50x şi de ZoomPlus de 100x. Iar modelele de buzunar PowerShot SX710 HS şi PowerShot SX610 HS, fiecare cu zoom optic de 30x, respectiv de 18x, aduc subiecții mult mai aproape de noi.

După realizarea pozelor sau a filmelor, acestea vor putea fi partajate mult mai ușor, folosind funcţiile integrate Wi-Fi şi Dynamic NFC.

Canon PowerShot N2 vine într-o formă compactă, pătrată și dispune de inele de fotografiere pentru a realiza poze din mai multe unghiuri. De asemenea, aparatul PowerShot N2 beneficiază de un ecran tactil care se pliază la 180 de grade, activând modul dedicat selfie.

Modelele IXUS 160, IXUS 165 şi IXUS 170 sunt cele mai mici aparate foto de la Canon. Toate cele trei folosesc un senzor de 20 Megapixeli, în timp ce IXUS 170 dispune de zoom optic de 12x , iar IXUS 160 şi IXUS 165 de zoom optic de 8x. Funcția Smart Auto permite fotografierea fără efort, aparatul controlând setările în locul nostru.

Gama camerelor de filmat se îmbogățește astăzi cu modelele Canon LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 şi LEGRIA HF R606. Toate cele trei folosesc un procesor DIGIC DV4 pentru a realiza filme în format FullHD. Având un obiectiv cu zoom optic de 32x, zoom avansat de 57x, putem surprinde scene și subiecți atât de aproape, cât și de la depărtare.

Canon LEGRIA HF R68 este dotată cu un nou obiectiv Wide Attachement care poate fi montat rapid pe camera video pentru a scurtă distanța focală la 26,9 mm, lărgind orizontul general al camerei video.

Canon Legria R66 R68 R606

Partajarea videoclipurilor cu smartphone-ul sau tableta sunt mult mai ușoare acum, prin integrarea funcției NFC. De asemenea, aceasta poate trimite conținutul și către noua Staţie de Conectare Canon CS100. Aceasta se comportă ca un hub central pentru conținut cu capacitate de 1 TB.

Principalele caracteristici pentru Stația de Conectare Canon CS100:

– toate fișierele pot fi importate cu uşurinţă din aparate foto şi camere de filmat Canon cu funcţie NFC printr-o simplă atingere;

– fotografiile și filmele surprinse cu smartphone-ul sau tableta pot fi trimise către Stația de Conectare Canon CS100 prin Wi-Fi cu ajutorul unui browser;

– permite partajarea imaginilor pe site-urile de socializare sau în cloud;

– imprimarea direct de la Stația de Conectare Canon CS100 pe imprimanta wireless;

– transferarea în şi de pe cardurile de memorie sau conectarea aparatului foto via USB.