gAuto

Dacia a ales Salonul Auto de la Paris spre a prezenta noutăți în gama sa de automobile. Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway primesc un facelift interior și exterior, motor pe benzină în trei cilindri de 1.0 SCe ce livrează 75CP și înlocuiește vechiul agregat de 1.2l și 75CP. 

Lista noutăților aduse de către Dacia:

dacia-logan-mcv-facelift-1

  • Logan, Logan MCV, Sandero și Sander Stepway primesc noi spoilere, grilă nouă inspirată de la Duster-ul cu facelift, lumini de zi pe tehnologia LED;
  • volan cu patru spițe, claxon pe volan (una dintre cerințele vechi de peste un deceniu);
  • opțiunea de a accesoriza Logan și Sandero cu cameră pentru marșarier și asistență la pornirea în rampă;
  • spații noi de depozitare și ușoară regândire a designului interior, tapițerii noi;
  • Dacia Duster cu motor de 1.5 dCi de 110CP în versiunea cu tracțiune față primește opțiunea unei cutii EDC cu dublu ambreiaj, cea mai modernă cutie din grupul Renault-Nissan.

Important este că prețurile rămâne aceleași în gama revizuită a Logan și Sandero. Noi am testat Dacia Duster în ediția Connected by Orange. Ne-am fi dorit să ne jucăm și cu Daciile ce au cutie robotizată, dar n-am primit feedback la mailurile trimise. :) Bine că sunt alte companii deschise din acest punct de vedere și deja suntem la borna a 11 materiale de tip test-drive.

Dacia Sandero cu facelift;

Dacia Logan cu facelift;

Dacia Sandero Stepway;

Dacia Logan MCV;

Sursa: DaciaGroup.com

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.