Audio

Genius aduce noi produse interesante. Primul este Ring Pointer. A fost gândit pentru utilizarea în mediul business sau în cel școlar. Are o formă de inel și uimește prin greutatea scăzută cât și printr-un design ergonomic.

Funcționează la o distanță de 10 metri, tehnologie pe 2.4 GHz. Vine cu baterie Li-ion reîncărcabilă. Are un indicator ce oferă informații vis-a-vis de starea bateriei. Prețul său ajunge la 181.90 lei.

image001

Boxele SW-HF2 1 1700 oferă 45W RMS – 2 x 8W RMS + subwoofer de 28W. Costă 198 lei. Sunt clasice ca și aspect, boxe din lemn care se potrivesc în orice casă sau apartament. Merg la bloc unde nu-ți poți permite să pui boxe de sute de watti RMS. Asta dacă nu vrei să te trezești cu vreo reclamație la 112.

SW-HF2.1 1700-2

Categorii: audio
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.