Smartphone

LG a pregătit un smartphone de top cu display de 5 inch. Acesta va concura cu Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, HTC Butterfly. Știți că LG Optimus G Pro merge pe segmentul phablet cu un ecran de 5.5 inch, iar LG Optimus G s-ar încadra pe mid-range cu CPU Qualcomm din generația anterioară și display cu rezoluție HD.

Să revenim la LG Optimus GK. Integrează un display IPS cu rezoluție Full HD / 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 600 la 1.7 GHz (același CPU îl regăsim și la HTC One, Samsung Galaxy S4 I9505), 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, Android 4.1.2 Jelly Bean.

Pe partea foto & video s-a mers pe senzor de 13 Megapixeli la camera principală și 2 Megapixeli frontal. Au optat pentru o baterie de 3100 mAh. Este de bun augur că merg pe mâna unui acumulator așa de mare. Spre comparație:

HTC One – display de 4.7 inch – 2300 mAh;

Samsung Galaxy S4 – display de 5 inch – 2600 mAh;

LG Optimus GK – display de 5 inch – 3100 mAh.

Toate trei merg pe un CPU Qualcomm, Adreno 320, 2 GB RAM, display FHD.

Smartphone-ul LG Optimus GK a fost prezentat ca un parteneriat între LG și un operator telecom din Coreea de Sud. Nu s-a spus nimic legat de disponibilitatea la nivel internațional, dar cred că ar fi spre binele lor să-l scoată din Coreea de Sud. Ar veni la fix în confruntarea cu smartphone-urile de top ale concurenței.

lg-optimus-gk-1

Sursa: LGNewsRoom

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.