Telefoane Mobile

Digi Mobil și-a actualizat portofoliul de telefoane mobile mid-range prin includerea a 3 modele de la Samsung și a unui Huawei. Este vorba despre Samsung GALAXY Note10 Lite, Samsung GALAXY A71 și A51, Huawei Nova 5T.

Huawei Nova 5T – 1699 lei;

Samsung GALAXY Note10 Lite – 2699 lei;

Samsung GALAXY A71 – 1999 lei;

Samsung GALAXY A51 – 1599 lei;

Presupun că vor fi aduse și în sistemul intern de rate al operatorului de telecomunicații autohton etc. Cine caută un smartphone cu stylus s-ar putea să găsească un companion perfect în GALAXY Note10 Lite.

Huawei Nova 5T are serviciile Google Play preinstalate și îl consider un best-buy, A71 și A51 le consider poziționate ceva cam sus ca preț. După obiceiul Samsung s-ar putea să le descoperim cum treptat coboară spre alte segmente de preț.

Observ că RCS-RDS colaborează cu câteva companii, nu-și lărgește repertoriul de produse în genul a ceea ce găsim la concurență. Parcă mi-aș fi dorit să văd mai multe modele Xiaomi și sunt câteva care se pretează ca raport preț / specificații. Bineînțeles, mai puțin probabil să cumperi un smartphone de la Digi Mobil și mai degrabă din piața liberă. Poziționezi SIM-ul în lăcașul dedicat și cam gata.

Orange și Vodafone au abonamente cu valoare adăugată mare, mai prezente pe segmentul business și pot împinge anumite modele de smartphone-uri la costuri mai așezate pe partea de portare sau prelungire abonament.