Smartphone

Digi Mobil și-a mărit portofoliul de telefoane mobile prin 2 modele: Xiaomi Redmi 8 – smartphone low-cost și Nokia 2720 Flip – feature phone cu clapetă și aplicații precum WhatsApp, Facebook, YouTube.

Xiaomi Redmi 8 cu 4 GB RAM și 64 GB stocare – 649 lei sau la portare / avans de 89 lei și 12 x 46 lei pentru rata lunară;

Nokia 2720 Flip cu conectivitate 4G – 419 lei sau la portare / avans de 39 lei și 12 x 31 lei pentru rata lunară;

Nokia 2720 Flip este o mică ciudățenie și se adresează nostalgicilor, celor ce au avut cândva un telefon cu clapetă de la compania finlandeză. HMD Global știe cumva să activeze această nostalgie, doar că la peste 400 lei nu știu dacă merită a fi achiziționat. Întradevăr, KaiOS are suportul Google și au fost aduse câteva aplicații ce-l fac oarecum util față de un feature phone concurent.

Xiaomi Redmi 8 pe de altă parte la 649 lei sau prin sistemul de rate etc nu-i rău deloc. Măcar au ales varianta cu mai mult RAM și stocare. Aș spune că este cel mai bun smartphone ca raport preț / specificații din oferta curentă pe segmentul sub 700 lei la operatorul de telecomunicații autohton. Printre punctele PRO aș pune bateria de 5000 mAh, USB Type-C, cititor de amprentă, 12 Megapixeli cu f/1.8 în rol de senzor principal, display protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 5 + rezistență la contactul cu picăturile de apă, Android 9 Pie cu MIUI 11.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.