Sunt companii ce-și încetinesc telefoanele în timp cu motivația stupidă în a prezerva autonomia și altele ce preferă să aducă funcții noi printr-un update software. În a doua ipostază se află Xiaomi cu best-buy-ul Mi A1. 

Compania chineză a lansat Android 8.0 Oreo în etapa beta, iar de acolo au ieșit în evidență câteva funcții pe care le vom regăsi pe Mi A1 din momentul în care primește update software:

  1. Încărcare rapidă;
  2. Încărcarea aplicațiilor se realizează mai prompt;
  3. Animații îmbunătățite;
  4. Modul PictureinPicture;
  5. Cititor de amprentă cu viteză de recunoaștere mai bună.

Xiaomi a promis update spre Android 8.0 Oreo în etapa finală până la sfârșit de 2017. Mai sunt doar câteva zile și dacă nu apare ceva neașteptat în programul de beta ar trebui să revenim cu un articol în care să anunțăm disponibilitatea.

Xiaomi Mi A1 ajunge pe canal oficial și în țara noastră. Este primul smartphone Xiaomi din programul Android One (Android în stadiu nativ, fără modificări la nivel de interfața grafică cu update software pe 2 ani și firmware pe 3 ani).

Îl găsiți în oferta PCgarage la puțin peste 1000 lei.

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.