Accesorii inteligente

Nu le-am ghicit standul, dar trebuie să le fac o vizită. Allview participă și în 2018 la târgul de tehnologie din capitala Cataloniei. Haideți să vedem care sunt noutățile aduse de către compania brașoveană. 

  1. Boxă inteligentă cu display integrat denumită View Bass. Dispune și de suport pentru asistentul AVI, iar prin intermediul său vor putea fi redate materiale video de pe YouTube, să apeleze persoane din agendă, date legate de prognoza meteo, să facă liste de cumpărături etc;
  2. AVI este extins spre zona de smart home. Printr-o nouă versiune va fi capabil să comande aparatele electronice din locuință, totul cu ajutorul unui smart controller dezvoltat de către Allview. Își doresc să aducă funcții noi spre asistentul vocal, să poți accesa cât mai multe servicii și produse uzuale.
  3. AVI va putea integra până la 100 de limbi. Momentan îl găsim în 11 limbi (română, engleză, spaniolă, poloneză, germană, cehă, maghiară, sârbă, greacă, bulgară și slovacă). La standul de la MWC Barcelona 2018 puteau fi simulate comenzile specifice pentru transformarea locuinței în una de tip inteligent (aprinderea luminilor, pornirea aparatelor electronice etc).

Noul concept dezvoltat de către companie și lansarea boxei inteligente, View Bass, vor marca o nouă etapă în dezvoltarea AVI. Ne apropiem cu pași repezi de viziunea noastră din momentul formării companiei, aceea de a oferi consumatorilor posibilitatea de a-și controla stilul de viață într-un mod cât mai simplu posibil prin intermediul tehnologiei”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul și directorul general Allview. “A fost nevoie de mulți pași pentru a ajunge în acest punct, care nu ar fi fost posibil fără saltul tehnologic din ultimii ani și fără extinderea echipei de R&D”, a adăugat Lucian Peticilă.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.