Windows și Office sunt cele mai folosite soluții software din domeniul în care activează. Magazinele online ce comercializează key-uri de activare au dovedit și celor mai cârcotași că sunt alternative bune. Au trecut proba timpului, iar GoDeal24 este un exemplu pozitiv cu suport 24 / 7 și garanție pentru codurile livrate.

În promoția curentă veți descoperi:

Windows & Office: oferte speciale pentru o perioadă redusă de timp: 

Mai jos găsiți câteva oferte cu preț atractiv / PC, poți cumpăra pentru mai multe unități.

Reduce de 62% prin SGO62 pentru pachetele de tip bundle: 

SGO50 aduce o reducere de 50% pentru:

Pe TrustPilot, GoDeal24 a strâns o notă de 4.9 și o satisfacție a clienților de 98%. Licențele sunt cumpărate de la companii ce nu le mai folosesc și le vând prin linkurile de mai sus. Este o practică pe care Uniunea Europeană o aprobă și sunt mai multe decizii în acest sens. Software-ul este tratat precum un automobil, îl poți vinde S-H, nu doar de nou și către o singură persoană. Am încercat o explicație mai plastică și îmi cer scuze anticipat dacă nu mi-a ieșit.

Ideea este că scriem despre astfel de oferte de ani de zile, iar feedback-ul a fost mereu lăsat la liber. Opiniile sunt pozitive. Nu prea mai niciun motiv să nu treci pe Windows 10 / Windows 11 sau Office în orice configurație cu eticheta genuine.