Arhiva-Hardware

Ieri v-am oferit primele informații legate de procesorul Tegra 4i cu LTE integrat pe sistemul SoC, primul astfel de CPU de la NVIDIA.

NVIDIA Chimeră asigură o îmbunătățire a performanețor foto pentru telefoanele și tabletele cu Tegra 4 cât și funcții noi: fotografiere și filmare în mod HDR, fotografii de tip panoramă în mod HDR, funcția tap-to-track, cadre de tip fish-eye.

Declarație oficială:

Arhitectura NVIDIA Chimera reprezintă un progres pentru imaginea mobile, mult peste așteptările consumatorilor de la smartphone-uri și tablete”, a spus Brian Cabral, Vice President, Computation Imaging, NVIDIA. ” Caracateristici care până acum erau rezervate doar pentru fotografii profesioniști – precum fotografierea în modul automat HDR și HDR panoramic și urmărirea fără continua a imaginii – sunt acum ușor de obținut de fiecare dintre noi.”

NVIDIA Chimera a debutat oficial în cadrul CES 2013. Abia aștept să văd această tehnologie pe un smartphone, să remarc cât se îmbunătățește captura foto & video prin acest software.

Categorii: arhiva-hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.