Arhiva-Social Media

Cristi Manafu mi-a fost de mare ajutor în începuturile mele ca blogger pe partea de tehnologie. Primul telefon primit la review a sosit prin intermediul unui eveniment pe care l-a organizat: Mobile Marketing Conference în ediția pe 2010. Am fost blogger oficial și mi-a sosit un Nokia N900 pentru o săptămână. A fost prima experiență cu un smartphone de top.

Evensys și Manafu vă pregătesc un 2013 mai special. Vor fi trei evenimente în această primăvară și le găsiți detaliate mai jos:

Digital Marketing Forum
Ajuns la cea de-a saptea editie, Digital Marketing Forum (6-7 martie) a fost prima mare conferinta despre promovarea pe Internet din Romania. Anul acesta, vine cu o noua abordare. Este primul eveniment care a pregatit un continut de Nivel Mediu si Nivel Avansat pentru audienta din marketing. Aduce de aceea in discutie concepte mai putin intalnite in alte conferinte, precum Multi-Channel Strategy, Digital Asset Optimization, Social Graph, Conversions Optimization, Demand Generation etc. De altfel, agenda este orientata spre optimizarea campaniilor, generarea de lead-uri si activarea unor tactici noi cu bugete mai mici.

In grupul de vorbitori sunt atat specialisti locali, cat si internationali. Invitatul special al evenimentului este Jeremy Spiller, un consultant cu o experienta de 17 ani in digital marketing si trainer of the year la Econsultancy, cea mai mare platforma de training-uri de online din UK. El va sustine un training avansat pe 7 martie.

http://www.digitalforum.ro/

eTravel Conference
eTravel Conference este primul eveniment national de e-commerce si digital marketing dedicat serviciilor din turism. Se va desfasura pe 11 aprilie la Bucuresti si va reuni conferinte cu liderii pietei din Romania si invitati din Europa si trei seminarii avansate de marketing, sustinute de practicieni cu experienta reala in promovarea turismului: Direct Response Marketing, Social Media & Mobile Marketing si Hotel Marketing. In premiera pe piata romanaeasca, evenimentul va include eTravel Awards, gala celor mai bune proiecte si campanii digitale din turism.

http://www.2013.etravelconference.ro/

Mobile Conference
In ultimul an, mediul mobil a crescut foarte mult in Romania. De aceea, am gandit noua editie a Mobile Conference (16 mai) ca o umbrela pentru trei evenimente care se vor desfasura in aceeasi zi: o conferinta de mobile marketing, o intalnire a dezvoltatorilor de aplicatii mobile si o competitie a celor mai bune aplicatii, campanii si mobiste-uri create pe plan local.

http://www.2013.mobileconference.ro/

Ultimul este și cel mai atractiv prin prisma blogului nostru axat pe tehnologie, pe smartphone-uri, tablete, sisteme de operare pe telefonul mobil, dar în funcție de profilul vostru și celelalte evenimente ale Evensys s-ar putea să vi se pară interesante și de urmărit.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.