Software

2022 este anul noutăţilor în materie de platforme de streaming video. Luna trecută aflam că Disney Plus va fi lansat oficial în România în vara acestui an, iar în urmă cu doar două zile am primit confirmarea că HBO Max va fi disponibil în ţara noastră din 8 martie.

Iată că acum scriem despre o a treia platformă ce se va lansa anul acesta – SkyShowtime. În spatele acestui brand se află companiile Comcast Corporation şi ViacomCBS Inc, iar cei interesaţi vor găsi aici peste 10.000 de ore de filme, seriale (Dexter: new Blood sau Billions), documentare şi multe altele. SkyShowtime va difuza producţii realizate de NBCUniversal, Sky şi ViacomCBS, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME, Paramount Pictures şi Nickelodeon.

Suntem încântaţi că SkyShowtime a primit toate avizele legale şi abia aşteptăm ca acest serviciu de divertisment nou, unic şi convingător, cu o gamă variată de conţinut  din întreaga lume, să fie disponibil pentru milioanele de spectatori din aceste ţări.”, a declarat Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime.

Nu avem încă detalii legate de preţ, însă acesta trebuie să fie unul competitiv deoarece concurenţa este foarte mare.

Sursa: paginademedia.ro