Apple

Astăzi acţiunile Apple au trecut de valoarea de 500 de dolari. În sesiunea de trading din cadrul bursei americane, o acţiune a companiei Apple a devenit mai scumpă decât cea mai ieftină tabletă iPad 2 Wi-Fi disponibilă în magazinul companiei. Este cel mai mare preţ al unei acţiuni Apple din istorie şi se pare că în curând valoarea capitalizării bursiere a companiei va depăşi cifra de 500 de miliarde de dolari.

De astăzi, o acţiune a companiei Apple poate fi cumpărată cu 503,43 dolari. Totuşi, analiştii afirmă că actuala valoare a acţiunilor va începe să scadă la sfârşitul zile. Valoarea capitalizării bursiere a companiei Apple este de 466 de miliarde de dolari şi în esenţă este mai mare decât cea a Microsoft şi Google la un loc. De la decesul lui Steve Jobs şi până acum, valoarea unei acţiuni Apple a crescut cu peste 100$, zvonurile privind iPad 3 plus rezultatele financiare pentru Q4 din 2011 fiind “motoarele” din spatele acestei creşteri.

Sursa: businessinsider.com

Categorii: apple

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.