Opinie

Am descoperit de curând o idee de business care mă face să cred în minuni. O firmă de apartament din Clinceni, Ilfov, vinde pe eMAG Marketplace un spray cu 100% aer pur din Munţii Carpaţi. Acesta este disponibil în flacoane de 5L, 7L şi 10L la preţuri ce variază între 74.97 lei şi 116.62 lei.

Descrierea produsului este grăitoare:

“Ajuta in problemele respiratorii!!!!!       

 Folosirea frecventa a unui recipient cu aer pur a fost raportata de catre profesionistii din domeniul sanatatii ca fiind un ajutor natural pentru sanatate si vitalitate.

Aduce un surplus de energie organismului, activitatilor mentale si capacitate sporita la exercitii fizice –  recuperarea rapida fiind unul dintre avantajele utilizarii aerului pur,

precum si imbunatateste sistemul imunitar.

Incercati ENERGY ROAIR, recipient cu aer pur 100%, colectat din Muntii Carpati.

Pentru orice tip de activitate fizica, recomandam trei pana la cinci inhalari  inainte de un eveniment,

de la trei pana la cinci inhalari in timpul unei perioade de odihna si

de la trei pana la cinci la sfarsit pentru a accelera recuperarea organismului.

Nu are scopul de a trata, vindeca sau preveni orice boala!”

Mă aşteptam totuşi din partea eMAG Marketplace să aibă ceva filtre atunci când listează parteneri, însă m-am înşelat. Şi pentru că sunt băiat isteţ, din primăvară renunţ la gadget şi la bancă şi îmi deschid propria afacere de spray-uri cu aer din Câmpia Bărăganului. M-am gândit deja şi la variante, cu miros de grâu, porumb, floarea soarelui, rapiţă şi chiar orz.

Categorii: opinie

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.