Smartphone

Din ultimele zvonuri legate de seria de smartphone-uri Galaxy A observăm că pentru 2021 Samsung pregăteşte foarte multe versiuni cu conectivitate 5G, inclusiv pentru cele din categoria de buget.

Un astfel de device va fi şi Samsung Galaxy A32 5G. Acest telefon va avea un preţ de aproximativ 200 – 250 euro, însă va veni cu un design plăcut, actualizat şi foarte probabil va beneficia de un hardware destul de potent.

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimele luni, OnLeaks ne prezintă şi modelul Samsung Galaxy A32 5G în toată splendoarea sa. Vorbim despre randări făcute pe baza unor scheme CAD, dar sunt şanse foarte mari ca acesta să fie design-ul final.

Din imagini observăm un Samsung Galaxy A32 5G cu display FullView, cameră frontală tip picătură de apă şi o bărbie mai generoasă, cât şi un ansamblu foto cvadruplu poziţionat uşor diferit de modelele Samsung din prezent. La prima vedere am putea spune că telefon va fi construit din plastic.

Samsung Galaxy A32 5G ar urma să dispună de un ecran de 6.5 inci şi de dimensiuni 164.2 x 76.1 x 9.1 mm. Pentru că vorbim de un smartphone 5G de buget, terminalul vine cu scanner de amprente lateral (de aici şi probabilitatea să avem un ecran IPS LCD şi nu AMOLED), jack audio de 3.5 mm, port USB Type-C şi un singur difuzor.