Facebook

Barack Obama a fost reales președinte al Statelor Unite ale Americii. La scurt timp după confirmarea rezultatelor, acesta a postat pe Twitter și pe Facebook următoarea poză, sub titlul de „4 more years” sau tradus „Încă 4 ani”:

Pe Twitter postarea a doborât recordul de popularitate, fiind cel mai retwitt-uit mesaj de până acum – în numai patru ore, acesta adunând 330.000 de retweet-uri, iar în prezent fiind preluat de 783,491 de utilizatori. Totodată, se pare că Ziua Alegerilor a intrat în istorie drept „cel mai tweet-uit eveniment din istoria evenimentelor politice a Statelor Unite ale Americii”, adunând mai mult de 20 de milioane de tweet-uri.

Și pe Facebook aceeași postare a doborât recordurile de popularitate, lăsându-l pe Justin Bieber și Gangnam Style în umbră. Până acum, postarea a strâns 3.977.961 like-uri. Facebook a declarat că au fost 71.1 milioane de postări în legătură cu alegerile prezidențiale, în Statele Unite ale Americii, și 88.7 milioane global.

Categorii: facebooktwitter
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.