Software

Ce ce doresc să dispună de Windows și Office în mod legal pot merge pe mâna magazinelor online chinezești. Avem o ofertă devenit deja clasică pentru cei ce ne citesc (feedback adunat în secțiunea de comentarii etc). 

Folosiți codul Go24gadget spre a obține o reducere de 15% la key-urile software de le goodoffer24.

Plățile pot fi făcute prin Visa, Mastercard sau PayPal. De fiecare dată am recomandat PayPal pentru astfel de promoții prin magazine asiatice (indiferent că vorbim de Gearbest, Aliexpress sau Goodoffer24).

Goodoffer24 se laudă cu suportul prompt, în zilele lucrătoare. Orice situație poate fi raportată pe info at goodoffer24.com. Orice feedback adunat de către voi este liber spre a fi postat în rubrica de comentarii.

Categorii: windows

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.