Oferta de lansare noul Ford Focus gAuto

Toate detaliile despre Ford Focus generația 2018 le-am primit încă din aprilie, atunci știam că modelul compact urmează a fi disponibil la dealeri abia în toamnă. Acest anotimp se apropie, așa că Ford România împreună cu dealerii autorizați au demarat campania de precomandă pentru Ford Focus 2018.

Lista completă de prețuri sub formă de fișier .PDF, alături de informații despre echipări și motorizări, poate fi descărcată de aici. În acel document vedem că 17.750 de euro cu TVA este prețul recomandat de pornire pentru noul Ford Focus hatchback (5 uși) în echipare Trend Edition, cu motorizare 1.0l EcoBoost de 100 CP și cutie manuală de viteze cu 6 rapoarte.

Totuși, oferta de lansare pentru noul Ford Focus în echiparea și cu motorizarea specificate mai sus presupune un preț de numai 12.900 euro cu TVA, prin programul Rabla. În această sumă sunt oferite dotări standard precum aer condiționat automat, ecran color tactil de 8 inch, SYNC Radio cu Bluetooth, asistență de urgență, Applink, Android Auto și Apple Car Play, keyless entry și My Key Gen. 2, asistență precoliziune și frânare post-impact, senzori de ploaie ș.a.

Oferta de lansare noul Ford Focus

Click pe imagine pentru mărire.

Prețul de mai sus este valabil până la sfârșitul lunii septembrie, oferta fiind inclusă în campania de pre-lansare a modelului compact.

Noul Ford Focus a fost deja testat după noile norme Euro NCAP, organizația independentă oferind un punctaj maxim de 5 stele pentru siguranță. În plus, Ford Focus 2018 propune o gamă de motorizări EcoBoost (benzină) și EcoBlue (diesel) ce respectă normele Euro 6.2, calculate după noile standarde WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) de determinare a emisiilor și consumului.

Categorii: gauto

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește ASUS Zenfone 8, realme GT, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.