Tablete

Orange se mișcă mai repede și ia fața celor de la Vodafone și Cosmote spre a afișa o ofertă pentru Noul iPad – cea mai bine vândută tabletă a momentului la nivel mondial și presupun că în țara noastră se situează tot pe poziția fruntașă.

Interesant este că Orange România aduce noul iPad și printr-un credit, pe doi ani de zile. Haideți să detaliem. Tableta va intra în stocul Orange din 27 iulie. Momentan ne familiarizăm cu oferta lor și cred că se pot face precomenzi.

Tabletă / operator de telefonie Noul iPad 16 GB 3G + Wi-Fi /  Orange
Denumire abonament Colibri 14  / 2 ani de zile
Cost lunar 14 euro – 65 lei
Minute incluse
Mesaje
Trafic internet 3 GB cu viteze de download de până la 43.2 Mbps, trafic nelimitat, dar după cei 3G se scade la 128 kbps
Preț plătit pe tabletă la semnarea contractului 408 euro
Costurile achiziție tabletei prin CardAvantaj 31 euro / lună – 144 lei, 17 euro este valoarea ratei de credit plătită lunar
Total: Sumă plătită pe tabletă + abonament pe 24 luni prin credit 744 euro – 4.281 lei
Total: Sumă plătită pe tabletă + abonament pe 24 luni 744 euro – 4.281 lei
Preț fără semnarea unui abonament 529  euro – 2.455 lei

Observați că indiferent cum alegi să achiziționezi tableta Apple se ajunge la un cost identic. Mai degrabă pare a fi convenabil printr-o rată lunară. Alegerea vă aparține.

Cum vi se pare oferta Orange pentru Noul iPad?

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.