45% din populația României locuiește în mediul rural. Cei ce stau la casă s-ar putea să aibă și o livadă cât de mică sau câțiva copaci prin curte, iar un fierăstrău electric precum cel din imagine ar putea fi util.

Mini drujbă de 21V cu baterii, încărcător și accesorii – 27.19 euro cu livrare din Germania și transport gratuit (nu mai este nevoie de plata separată a TVA etc).

În pachet sunt incluși doi acumulatori, încărcător, șurubelniță și alt accesoriu de reglare.

Am văzut că în imaginile de prezentare au pus lemne serioase în fundal. Eu o văd mai degrabă utilă pentru crengi. Când eram mai mic, bunicul meu avea o livadă destul de mare și strângea crengile pe care le aranja în snopi și le folosea peste an când avea nevoie (gospodăriile de acum 30 de ani nu prea lăsau nimic neutilizat).

Presupun că un fierăstrău electric precum cel din imagine se adresează celor ce vor să lucreze cu mai mare rapiditate și ușurință.

În altă ordine de idei, am luat un brad mai zilele trecute și mi s-a părut că la bază era atât de gros că nu are cum să intre în suportul de acasă. Mă uit prin Brico Dépôt de un topor mai mic. Nu am găsit niciunul, doar din alea serioase și altceva m-a frapat. Faptul că nu erau ascuțite. Cumperi toporul și după aceea trebuie să găsești soluție să-l faci utilizabil. M-am gândit că ar putea fi ceva pe partea de securitate, nu poți risca să lași un topor la îndemână, dar sunt multe alte obiecte din magazin ce ar putea deveni armă. În fine, când locuiam la casă aveam un Fiskars ce l-am folosit de câteva ori.

Acest articol este susținut de către Cafago. 

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.