Oferte de Craciun de la Acer Hardware

Mai sunt doar cateva zile până la cea mai așteptată sărbătoare din an, iar dacă ai deschis acest articol, înseamnă că încă nu ai cumpărat toate cadourile de Crăciun pentru cei dragi sau chiar pentru tine. Dacă vrei să așezi sub brad cadouri cu adevărat utile pentru pasionații de tehnologie, unele pe care aceștia să le folosească mulți ani de aici înainte, atunci poți arunca o privire către ofertele de Crăciun de la Acer.

Oferte de Craciun de la Acer

Promoțiile la laptopuri și monitoare de la marele producător taiwanez au început din 19.12 2023 și vor rămâne active până la 07.01.2024, dar asta în limita stocurilor disponibile. Așa că recomandat ar fi să acționezi rapid și să profiți de reducerile Acer cât încă le mai găsești disponibile.

Sunt incluse în promoții laptopuri de gaming, dintre cele portabile, ușoare și subțiri, precum și pentru școală și birou. Sunt multe configurații disponibile, așa că vei găsi cu siguranță modelul potrivit pentru tine sau cei dragi.

Gama de notebook-uri Acer de gaming care a intrat la promoțiile de Crăciun include modele Predator Helios 16, Nitro 17 și Nitro 15, dar chiar și un model Aspire 7 este recomandat celor pasionați de jocuri.

Oferte de Craciun de la Acer - laptopuri gaming

În cazul în care ai nevoie de laptopuri cât mai compacte și ușoare, pe care să le iei cu tine peste tot unde ai nevoie, atunci trebuie să știi că sunt și astfel de oferte. În gama Swift de la Acer găsești fel de fel de propuneri, de la unele cu ecran IPS la altele OLED, cu rezoluții de la Full HD la 3.2K, cu procesoare Intel ori AMD, cu sistem de operare preinstalat sau fără.

Pentru lucrul de la acasă și de la birou ori pentru elevi și studenți, există opțiunile Acer Aspire 3 și Aspire 5, la prețuri speciale de Crăciun. Și aici varietatea este mare și cu greu poți spune că nu ai găsit unul care să se potrivească la fix.

Acer nu uită nici de cei care au nevoie de monitoare de gaming, așa că în ofertele de Crăciun a introdus și câteva astfel de produse. Cu diagonale de circa 24 inch sau de 27 inch, cu panouri curbate ori plate, monitoarele Acer Nitro vor răspunde rapid în jocurile preferate, grație ratelor de refresh de 180 Hz și timpului de răspuns ce poate coborî până la 1 ms, dar și mulțumită tehnologiilor precum AMD FreeSync Premium.

Lista completă a produselor Acer prinse în promoțiile de Crăciun poate fi parcursă în întregime pe site-ul dedicat, ofertele fiind valabile până la data de 7 ianuarie 2024 sau până la epuizarea stocurilor.

Acest articol este susținut de Acer.