Accesorii inteligente

QuickMobile listează Fitbit Flex la jumătate de preț, de la 449 lei a coborât la 225 lei. Mă rog, aveți la dispoziție un weekend cu accesoriul wearable la acest cost. 

Pe de altă parte, stocurile cred că se vor epuiza destul de rapid, Fitbit fiind un nume cunoscut din această nișă. Am testat Fitbit Flex și mai multe detalii aveți în materialul de tip review.

Câteva detalii legate de Fitbit Flex;

– trei variante de culoare: negru, navy și roz;

– 2 brățări incluse în pachet (una mai lată și mai mare, alta mai îngustă și mai micuță – în funcție de brațul fiecăruia);

– Fitbit Flex rezistă la contactul cu apa și până la 10 metri adâncime;

– aplicație dedicată în Google Play pentru smartphone-urile și tabletele cu iOS sau Android, pentru desktop PC sau Mac;

– conectivitate prin bluetooth 4.0 și sincronizare cu PC-ul, smartphone-ul sau tableta;

– baterie Lithium-polymer ce ar oferi autonomie de până la 5 zile;

– include un accelerometru pe trei axe + un micuț motor ce produce vibrații pentru alarme, pentru a atenționa că bateria este pe sfârșite sau pentru a puncta atingerea unui obiectiv;

– funcționează la temperaturiel cuprinse între – 4 – 20 grade Celsius și 45 grade Celsius;

– brățara Fitbit Flex operează până la altitudinea de 9144 metri / cel mai înalt vârf de munte de pe Glob ajunge la 8848 metri.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.