Smartphone

Veste bună pentru cei interesați să cumpere un phablet cu Android în stadiu nativ, un terminal ce oferă o experiență în utilizare fără cusur. Huawei Nexus 6P în varianta cu 32 GB spațiu de stocare coboară sub pragul a 2000 de lei la Media Galaxy în campania denumită – Black Friday de vară

Huawei Nexus 6P – 1899 lei;

L-am testat și impresiile formate le găsiți în review.

Google Nexus 6P este dovada că nu-ți trebuie cel mai nou procesor și accelerator grafic spre a avea o interfață grafică rapidă, dar mai ales spre a rula orice joc sau aplicație din Google Play în condiții optime. Pe de altă parte, Nexus 6P urmează a primi Android 7.0 Nougat din această toamnă + cele mai noi iterații ale sistemului de operare powered by Google în 1.5 – 2 ani.

Persona, îl recomand. Atât celor ce-și doresc Android în stadiu nativ și suport software, dar și celor interesați de o cameră foto și video cât mai performantă, display de bună calitate, construcție premium, acustică excelentă etc.

Legat de Media Galaxy și Altex, cred că erau mai inspirați dacă ne demonetizau conceptul de Black Friday prin edițiile de primăvară, vară, toamnă și iarnă. Black Friday-ul de vară a început într-o zi de joi. Mă rog, până la urmă contează dacă chiar au promoții reale. Nexus 6P nu are o reducere de 1000 lei, mai degrabă de 4 – 500 lei față de cei ce-l importă pe canal oficial. 6P-ul listat de magazinele no name pe la 2100 – 2200 lei nu ajunge pe filiera Huawei, mai degrabă prin cei ce-l importă pe canal gri.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.