Smartphone

Dacă în anii anteriori HTC lansa smartphone-uri pe bandă rulantă, anul acesta a încetinit procesul, iar din cele cunoscute la momentul actual par a se concentra mai mult pe partea estetică a viitoarelor telefoane. HTC nu prea mai are foarte multe cartuşe, iar următoarele lansări vor fi printre ultimele strigăte de luptă.

Se pare că în septembrie vor fi lansate terminalele HTC Desire 10 Pro şi Desire 10 Lifestyle. Despre HTC Desire 10 Pro nu se cunosc prea multe informaţii, însă pentru acest model există deja o serie de randări care confirmă o modificare de estetică. Din aceste imagini primim un device foarte elegant, cu un şarm aparte şi o cameră foto cu un senzor foarte mare, semn că au lucrat şi pe partea foto. Abia aştept şi informaţiile hardware pentru a vedea dacă HTC Desire 10 Pro va fi sau nu o surpriză plăcută.

HTC Desire 10 Pro 2

Pentru HTC Desire 10 Lifestyle nu există încă imagini, însă avem câteva detalii neoficiale, detalii destul de credibile de altfel: display de 5.5 inci cu rezoluţie HD, procesor Qualcomm Snapdragon de tip quad-core, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli şi difuzoare stereo Boomsound Hi-Fi. La capitolul software vom regăsi Android 6.0.1 Marshmallow cu HTC Sense UI.

HTC ştie să facă telefoane frumoase şi ne-a arătat acest lucru în ultimii ani. Problemele lor principale sunt date de preţ şi de lipsa unui marketing bine pus la punct. Rămâne de văzut dacă vor schimba ceva anul acesta. Timpul trece.

HTC Desire 10 Pro

Sursa: phonearena.com

Categorii: htc

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.