Nu știam că există un astfel de produs, dar haideți să descoperim împreună despre ce este vorba în oferta zilei de astăzi.

Masă cu mai multe funcții și fierăstrău de precizie – 37.59 euro cu livrare gratuită din depozit european.

Este o masă cu partea superioară din aluminiu și motorul de 96W dispune de 7 trepte de viteză. De aici reiese că îndeplinește condițiile necesare pentru a fi folosit cu materiale diverse de la plastic, lemn și până la aliaj de aluminiu.

Mi se pare că se adresează unei nișe, celor interesați de proiecte DYI, artizanat etc. Mi se pare că lemnul poate fi prelucrat cel mai bine și adus la forma dorită.

🔺Pentru proiecte DYI desfășurate acasă

Eu nu mă pricep la așa ceva, cred că Darius sau Cosmin ar fi mai potriviți. Îmi este teamă de roata aia zimțată. Îmi amintesc că bunicul meu avea un cumnat ce era și constructor de case, lucra și în lemn, iar degetele erau aproape toate luate la abric (probabil, lucra și sub efectul băuturilor alcoolice). Au mai fost și incidente de care îmi amintesc la TV (prin anii 2000 s-a făcut și la noi prima operație prin care un tânăr de 13 – 14 ani a avut degetele puse cumva la loc printr-o operație, tot la circular și le retezase, doar că bunica lui a avut intuiția să i le pună în pungi cu gheață și au mers repede la spital).

Abricul este instrument serios de lucru pe când ce avem mai sus este mai degrabă o jucărie.

Acest articol este susținut de către Cafago. 

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.