Sfârșitul lui 2023 am curajul să spun că prinde Gadget.ro în poziția de cel mai citit site de tehnologie din România. Am primit mai multe întrebări legate de momentul în care chestionarul cu votul cititorilor urmează a fi lansat, iar așteptarea a luat sfârșit.

Am ales produse ce au fost lansate în 2023, iar mare parte sunt aduse și pe canal oficial în țara noastră. Acolo unde erau mai multe produse de la aceeași companie, am încercat să menționez pe cel are capacitatea de a strânge cele mai multe voturi.

Noutatea în 2023 este că o parte din chestionar va fi rulat și pe pagina noastră de Facebook, iar voturile strânse acolo vor fi luate în calcul pentru a stabili rezultatul final. Pe întreg anul am rulat o sumă de chestionare pe pagina de Facebook, iar unele au strâns și mii de voturi. Să sperăm că vor fi de impact și cele pe care le vom aduce în zilele următoare.

Dacă cumva mi-a scăpat ceva, mă puteți atenționa în secțiunea de comentarii.

Chestionarul va fi deschis până pe 30.12 3.01.2024. 

Pot să spun că sunt chiar curios de ce rezultate vor ieși. Menționez că nu sunt colectate adrese de mail etc, dar spre a a nu avea vot multiplu este nevoie să fiți conectați la contul Google.

Ch

Aș vrea să mulțumesc celor ce și-au făcut timp și au lăsat comentarii pe site de-a lungul anului, celor ce își fac timp și ne parcurg articolele. Fără voi nu am fi reușit să ajungem no. 1. Ajută imens să ai feedback din partea cititorilor.

Am organizat votul cititorilor și în 2022, 2021, 2018, 2017, 2016.

Am deschis și chestionarele pe Facebook:

 

 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.