Smartphone

Samsung se pregătește să lanseze noile sale vârfuri de gamă: GALAXY S8 și GALAXY S8 Plus, iar Samsung GALAXY S7 și S7 Edge urmează a intra la promoții din ce în ce mai atractive. 

eMAG listează Samsung GALAXY S7 la 2399 lei, dar poți aplica un voucher de 10% pentru smartphone-urile companiei sud-coreene, iar costul scade la 2159 lei.

GALAXY S7 a primit update la Android 7.0 Nougat, iar din mai toate punctele de vedere îl recomand la puțin sub 2200 lei. Are suficientă putere de procesare pentru orice joc sau aplicație din Google Play, se descurcă decent în ce privește autonomia, fotografiază și filmează foarte bine. Aș spune că nu are rival în ce privește smartphone-urile din oferta magazinelor online românești, la 2159 lei.

S-ar putea ca în vara lui 2017 să-l vedem pentru prima dată cum coboară sub pragul a 2000 lei, pe canal oficial.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.