Hardware

Altex afișează Sony PlayStation 3 Slim de 12 GB la 599 lei. Dacă ești în căutarea unei console la preț de best buy ar fi cazul să acționezi și să cumperi PS3 Slim de 12 GB. Sunt o multitudine de jocuri compatibile și sunt multe titluri anunțate pentru 2014 cu optimizare pentru PS3, deși PS4 debutează pe plan local din ianuarie 2014.

Sony PlayStation 3 Slim de 12 GB – 599 lei, 899 lei

Despre Sony PlayStation 3 Slim:

– blu-ray încorporat, 2.1 kg, HDD de 12 GB;

– memorie RAM de 256 MB XDR, gamepad wireless inclus;

– redă clipuri în format 1080p;

– conectivitate HDMI, AV Multi out, Digital out, 2 x USB 2.0.

Sony PlayStation 3 este cadoul ideal pentru tine sau pentru junior. Mai ales că se apropie perioada sărbătorilor de iarnă și sunt câteva zile în care este vacanța, timp liber etc.

Categorii: console
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.