Software

Veste bună pentru cei care folosesc WhatsApp în mod intensiv. Cosmote a gândit o ofertă care să vină în întâmpinarea lor, iar traficul derulat prin celebra aplicație de instant messaging nu este contorizat.

Declarații oficiale:

Miliarde de mesaje și fotografii sunt schimbate în fiecare zi între utilizatorii WhatsApp din toată lumea, iar circulația rapidă a informației a devenit o nevoie foarte importantă pentru clienții care doresc să împartăşească noutățile cu familia, prietenii și colegii. România este prima țară din cadrul Deutsche Telekom unde proiectul este implementat, iar exclusivitatea pe piața locală demonstrează că operatorul COSMOTE România inovează continuu, astfel încât clienții să se poată bucura în totalitate de posibilitatea de a comunica în timp real oferită de tehnologie”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidențial România.

Misiunea noastră este de a permite oamenilor să comunice cu prietenii lor și cu cei dragi din toată lumea”, a declarat Jan Koum, co-fondator și CEO WhatsApp, Inc. „Suntem încântați de parteneriatul cu operatorul COSMOTE România, prin care punem la dispoziţie o ofertă avantajoasă utilizatorilor noștri comuni din România. Acest parteneriat ne permite să fructificăm prezența COSMOTE pe piața din România și să continuăm extinderea semnificativă a WhatsApp ca lider global în segmentul comunicării mobile”, a adăugat el.

Cum poți avea traficul WhatsApp necontorizat de către Cosmote?

1. Abonament

Pentru cei care folosesc planurile tarifare Cosmote Free sau extraopțiunile Connect Mobile Free sau Connect Mobile+. Oferta promoțională este disponibilă pentru clienții noi până pe 15 ianuarie 2014.

2. Cartelă preplătită

Pentru persoanele care activează extraopțiunile: Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 se oferă trafic nelimitat în WhatsApp.

Se adaugă și cei care folosesc Connect Mobile 500 MB la 5 euro, Connect Mobile 750 MB la 6.5 euro sau Connect Mobile de 2 GB la 9 euro.

Aș zice că nu este cine știe ce faptul că ei oferă trafic nelimitat în WhatsApp. Era ceva dacă oferta era pentru toți cei care sunt clienți ai Cosmote și nu doar pentru cei care au activate anumite planuri tarifare sau extraopțiuni. Aplicația WhatsApp nu face cine știe ce consum de date, dar până la urmă în acest fel se individualizează față de concurență. WhatsApp este de departe cea mai folosită aplicație pe partea de instant messaging depășind Facebook Messenger, Yahoo Messenger! pentru telefoane mobile, Skype etc.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.