Orice soundbar ajută la un plus de calitate a sunetului oferită de televizor etc. Sunt propuneri interesante și pe segmentul de produse cu preț de 200 – 220 lei.

Soundbar Redmi cu bluetooth MDZ-34-DA – 44.15 euro / aprox. 220 lei cu livrare gratuită din depozit european (nu mai sunt alte taxe de plătit).

Puterea difuzoarelor este de 12W RMS x 2, iar pe partea de conectivitate dispune de bluetooth 5.0, SPDIF și intrare auxiliară (îl poți conecta atât pe fir, cât și wireless). În descriere au notat că suportă și montare pe perete.

Cântărește 1.5 kg, iar dimensiunile sunt de 780 x 64 x 63 mm.

Nu sunt prea multe comentarii de făcut. Pur și simplu, este un soundbar cu design clasic și suficientă putere pentru un living sau dormitor. Nu vei susține o petrecere cu acest produs, dar sunetul oferit de un televizor cu preț de până în 1000 – 1500 lei va fi cumva mai amplu cu acest soundbar Redmi.

Acest articol este susținut de către Cafago. 

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.