Televizoare

Hisense este sponsor oficial al EURO 2024, tocmai de aceea compania chineză vine în perioada acestui mare eveniment cu o ofertă foarte bună la televizoare.

Prin intermediul aplicaţiei mobile Altex primiţi o reducere suplimentară de 20% la o selecţie variată de televizoare Hisense. Pentru a beneficia de aceasta trebuie să aplicaţi codul cupon APP20HISENSE.

Întreaga listă de televizoare ce intră în promoţie poate fi accesată aici, însă mie personal un model anume îmi place foarte mult din punct de vedere raport calitate – preţ. Mă refer la Hisense 65A7KQ, un televizor cu tehnologie QLED (Quantum Dot Technolgy), diagonală de 164 cm şi rezoluţie 4K HDR.

Acest televizor costă în standard 2999.90 lei, beneficiază de o reducere suplimentară de 700 lei, iar la acest preţ redus se mai aplică şi discount-ul prin cupon de 20%. Preţul final de achiziţie ajunge la 1839.92 lei, la care se mai adaugă 20 lei transport.

Pentru 1859.92 lei eu zic că primiţi un televizor de buget excelent pentru o sufragerie mai mare sau un living. Cum vi se pare această ofertă ?