Allview a pregătit o sesiune de promoții sub sloganul Back to school.

Toate detaliile sunt pe pagina dedicată din website-ul companiei brașovene. Mizează în mod special pe produsele ce integrează asistentul vocal în limba română – AVI. Campania se desfășoară între 3 – 30 septembrie, exclusiv în online.

Ce spune Allview despre AVI?

AVI este singurul asistent vocal în limba română, capabil să interacționeze cu utilizatorul și să răspundă la întrebări din întreaga programă școlară (povești pentru copii: redă Capra cu Trei Iezi / literatură: Ce este genul liric?/ gramatică: ce înseamnă pleonasm? / matematică: ce este triunghiul dreptunghic?), sau prin generarea testelor de cultură generală cu o simplă comandă vocală (Start tabla înmulțirii, Start Artă plastică).

Pe de o parte, AVI vine în ajutorul cadrelor didactice prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia, reprezentând în același timp un mijloc de motivare a copiilor în procesul de învățare.

Pe de altă parte, AVI îi ajută pe elevi să acopere întreaga programă școlară, furnizându-le numeroase avantaje: dobândirea și îmbunătățirea cunoștințelor, antrenarea în procesul de învățare, sursă de informare cuprinzătoare și ușor de accesat, generarea de teste pentru verificarea informațiilor asimilate, un partener de joc și învățare.

Printre ofertele pe care am văzut că le scot în față:

  • tableta Allview Viva 1003G de 10.1 inch – 499 lei + brățara Allfit;
  • notebook-ul AllbookQ cu tableta Viva 1003G Lite = 2199 lei;
  • notebook-ul AllBook Y-100 – 1399 lei;
  • Smart TV-ul Allview 55ePlay6100-U – 1799 lei.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.