Accesorii inteligente

L-am testat pe Orange Reno3 Pro 5G și experiența de utilizare oferită o găsiți detaliată în review. Înțeleg că OPPO îl aduce cu o ofertă atractivă la Orange.

OPPO își propune ca până la sfârșitul anului să își extindă portofoliul de produse compatibile cu rețelele 5G pentru a sublinia încă o dată dorința companiei de a facilita accesul utilizatorilor la cele mai noi tehnologii, iar faptul că Bucureștiul a devenit primul oraș cu acoperire integrală a rețelei 5G accesibilă abonaților Orange susține acest demers.

Pentru a promova conectivitatea 5G și toate beneficiile ei, clienții Orange pot achiziționa, până la sfârșitul lunii octombrie, smartphone-ul performant OPPO Reno3 Pro 5G la un preț preferențial de 249 euro dacă optează pentru abonamentul Orange Smart 15, care include acces 5G nelimitat.

OPPO Reno3 Pro 5G este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 765 și un motor anti-lag ceea ce oferă utilizatorilor o experiență de utilizare rapidă și cursivă. De asemenea, bateria de 4025 mAh poate fi alimentată de la 0 la 50% în doar 20 de minute iar la 100% în 56 de minute datorită tehnologiei de încărcare rapidă VOOC 4.0. Performanța acestui terminal este completată perfect de compatibilitatea 5G care îl transform într-un partener perfect indiferent de scenariul de utilizare.

OPPO Reno3 Pro 5G cu 12 GB RAM și 256 GB stocare – 249 euro / aprox. 1200 lei + Orange Smart 15 – 15 euro pe lună / aprox. 73 lei pe lună, INTERNET NELIMITAT, 7.2 GB pot fi consumați în roaming SEE,  NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 600 minute internaționale. Este o ofertă cu mult mai bună față de cea pe care o găsiți acum listată pe Orange.ro.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.