Diverse

După cum probabil ştiţi, vineri, 14 februarie este aşa numita Valentine’s Day sau pe româneşte Ziua Îndragostiţilor. Deşi această sărbătoare este preluată de la americani, în ultimii ani a luat amploare din ce în ce mai mare, prilej numai bun pentru comercianţi de a-şi spori vânzările după o perioadă secetoasă.

Astfel că, producătorii autohtoni de tablete şi smartphone-uri se întrec în oferte care mai de care mai atrăgătoare.

Braşovenii de la Allview au o ofertă destul de drăguţă, dar care nu excelează din punct de vedere financiar. Cei care achiziţionează în perioada 11-17 februarie un produs Allview primeşte în mod gratuit un accesoriu şi este înscris automat într-o tombolă ce are ca premiu o excursie în doi la Roma în perioada 21-23 februarie.

allview

E-boda realizează un concurs destul de controversat, care a atras mai multe păreri negative pe pagina lor de Facebook. În fiecare zi vor publica un cod al zilei, care oferă o reducere substanţială pentru un anumit produs din portofoliu. Problema este că acest cod poate fi utilizat doar de o singură persoană, prima care îl descoperă (codul este format din mai multe litere şi cifre pe care le descoperi atât pe Facebook, cât şi pe site-ul e-Boda.ro).

eboda

Cei de la Utok oferă tuturor celor care achiziţionează în această perioadă o tabletă de pe site-ul lor un card microSD de 16 GB. Decât nimic, e bun şi acest card.

utok

InfoTouch ne oferă preţuri reduse pentru toată gama lor de tablete iTab. Reducerile variază de la câteva sute de lei, până la 200-250 lei.

itab

Evolio oferă o reducere de preţ de 10% la achiziţia a două produse de pe site-ul evolioshop.com sau din magazinele Evolio din Bucureşti. Reducerea de 10% se acordă pentru ambele produse achiziţionate.

evolio

Ce părere aveţi de aceste promoţii?

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.