Software

Flappy Bird a creat mare vâlvă în lumea Android, ajungând la peste 50 milioane downloads într-un timp record. Jocul a fost retras din Google Play, chiar dacă acesta îi aducea creatorului peste 50.000 de dolari pe zi doar din publicitate.

Nu ştim exact motivul concret pentru care a fost retras (unii spun că dezvoltatorul a fost constrâns de către cei de la Nintendo să îl scoată deoarece împrumuta elemente din faimosul joc Super Mario), cert este faptul că Flappy Bird a creat o adevărată isterie în lumea utilizatorilor de smartphone-uri.

Chiar dacă jocul nu mai este disponibil de 2 zile, a apărut un nou trend: acela al vânzării de telefoane cu Flappy Bird instalat. Problema este că din cauza acestui joc, preţul telefoanelor a luat-o razna şi se vând la preţuri exagerat de mari. Această situaţie a luat amploare în toată lumea, site-uri de licitaţii gen Amazon.com fiind plin de astfel de bişniţari.

Nici România nu a scăpat de euforia creată de Flappy Bird, astfel că pe cele mai mari 3 site-uri de licitaţii: okazii.ro, mercador.ro şi tocmai.ro, întâlnim telefoane la preţuri imense doar pentru că au Flappy Bird instalat.

Câteva exemple în acest sens ar fi:

fl3fl2fl1fl4fl5

fl6

Voi ce părere aveţi de acest fenomen numit Flappy Bird?