Arhiva-Resurse

Primul magazin care va intra în hora reducerilor este PcGarage.ro de la ora 00.00. Abia aștept să văd ce desfășurare de forțe pregătesc. Site-ul lor se încarcă în acest moment și nu am dat de probleme.

eMAG.ro oferă 10% reducere la orice produs din gamă

Revin cu cele mai interesante oferte peste fix 25 de minute dacă site-ul lor nu va cădea, interesul este maxim. Anunță sec că reducerile sunt și până la 3.000 de lei sau 30 de milioane în lei vechi.

23.39 – Site-ul este funcțional.

23.59 – eMAG face mișto prin contul de twitter de faptul că PcGarage are site-ul căzut.

00.00 – PcGarage este offline. Să vedem dacă-și revin. Cred că va fi chestie și de noroc.

00.04 – Se încarcă foarte greu și nu am dat de nicio ofertă care să iasă în evidență. O fi așa greu să treacă în cloud și mai ales pentru astfel de evenimente?

Mă așteptam la profesionalism din partea lor. Își vor trage un mare feedback negativ dacă nu vor găsi o soluție. Pagina de start se încarcă, dar navigarea prin site este imposibilă.

00:13 – Not working. :)  Se pare că nu reușesc să pună căruța pe roate. Nu mai dați refresh la site pentru o clipă.

00.14 – Vă dați seama ce apetit există la noi în țară pentru oferte și se pare că Black Friday, termenul în sine, este în stare să dezlănțuie energii nebănuite.

00:15 – Luminița de la capătul tunelului. :) Nu a sosit.

00.23 – S-a încărcat prima pagină. Încerc să intru la secțiunea telefoane mobile, dar se încarcă foarte greu și cu siguranță se va bloca din nou.

00.24 – Exact cum spuneam.

 

00.34 – Se încarcă PcGarage.ro și la mine, dar foarte greu se încarcă paginile. Oferta la ultrabook, nu văd nicio reducere de preț.

00.38: Să vedem ce ofertă au la SSD-uri. Vă recomand să cumpărați unul dacă vreți un plus de performanță la laptopul sau desktop pc-ul de acasă. Aș aprecia dacă data viitoare ar pune și ei de un hosting de calitate. L-aș da afară pe omul sau pe cei care s-au ocupat în această seară de PcGarage.ro. Mă uit numai la reacțiile stârnite pe twitter. Înțeleg că nu ar fi cine știe ce de prezentat.

00.48 – Cred că site-ul va începe să funcționeze ok și asta pentru că nu sunt cine știe ce oferte. Eu nu le-am găsit. Să vedem ce au în stoc la capitolul tablete. Acestea împreună cu smartphone-urile sunt cele mai dorite și presupun că nici nu le vor scoate în evidență. Văd că foarte multe produse de ale lor au în dreptul lor: INDISPONIBIL.

Sony Tablet S – economisești 75 de lei. Mi se pare hazlie reducerea pentru care ca să o vezi, îți trebuie o lupă.

00.58 – Să vedem ce mai descoper pe site-ul lor, dar cred că în viitorul apropiat mă voi odihni și încerc să mă trezesc la 5.00 dimineața când somnul este cel mai dulce. PcGarage.ro fail! Deocamdată.

Laptopurile:

Mă las păgubaș. Reducerile puteau fi făcute în orice zi. Nu am descoperit nicio ofertă cu adevărat interesantă sau poate că nu am știut să caut. De la 5.00 ne auzim cu oferta eMAG.ro care sper să fie mai bine pusă la punct și măcar să nu-i lase serverele, deși interesul va fi mare. Un duș rece de la PcGarage.ro.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.