gAuto

A fost o mică saga legată de Olx.ro și secțiunea Autoturisme, asta după ce s-au gândit să taxeze toate anunțurile din această categorie. În cele din urmă putem spune că au venit cu o soluție pe placul a 99% dintre români. 

Declarație oficială:

În urma feedback-ului primit de la clienții noștri și a analizelor interne, am decis să oferim acces gratuit la un anunț pe lună în subcategoria Autoturisme. Astfel, orice român își poate vinde mașina proprie gratuit pe OLX.ro. Acest lucru reflectă angajamentul nostru pe termen lung de a fi cea mai dinamică și extinsă comunitate de vânzători și cumpărători din România.” menționează Cristina Gheorghițoiu, Director General Naspers Classifieds România.

Cei ce au mai multe automobile de vândut pot aplica pentru anunțurile cu plată ( 1 anunț = 4 euro cu TVA, dar și pachete dedicate cu 5, 10 sau de 30 anunțuri).

De ce Olx.ro a revenit asupra politicii practicate de la începutul lui 2016?

Cel mai probabil, răspunsul este în acest articol. Mi se pare o mutare bună, samsarul de mașini să plătească, utilizatorul normal se încadrează la 1 anunț pe lună.

Categorii: gauto
Tag-uri: OLX.ro

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.