Diverse

KFC s-a gândit să ajute într-un mod inedit pe absolvenții de liceu ce se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat. Routerele Wi-Fi din întreaga rețea națională a KFC vor intra în joc. 

Cum funcționează?

Intri într-un restaurant KFC, te conectezi la rețeaua Wi-Fi test, iar la apăsarea butonului de Conectare primești o întrebare dintr-o bază de date formată din întrebări pentru examenul de Bacalaureat.

Răspuns corect = internet gratuit pentru 1 oră. Procesul trebuia reluat din oră în oră. În eventualitatea în care nu este furnizat un răspuns corect, primești un redirect către un text ce furnizează răspunsul așteptat, dar și o explicație.

Mi se pare o idee interesantă, îl forțezi un pic pe tânărul ce intră în KFC să-și pună mintea la contribuție.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: KFC

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.