Foto si Video

Olympus Air A01 se încadrează în linia accesoriilor scumpe și cu un rol practic redus. Are nevoie de un smartphone cu iOS și Android la care să se conecteze prin bluetooth și-l transformă într-un display ad-hoc. 

Pe lângă un smartphone, Olympus Air A01 necesită și un obiectiv mirrorless pe format Micro 4 /3. Plătești 299 dolari în SUA pentru o cameră fără display și obiectiv. Interesant, nu?

Ce înglobează jucăria Olympus?

– senzor de 16 Megapixeli cu procesare de imagine TruePic VII;

– capabil de captură RAW;

– filmează la 1080p;

– fotografiază la 10 fps;

– baterie încorporată, slot pentru cardurile de tip microSD;

– compatibil cu Amazon Cloud Drive pentru backup fișierelor în cloud;

– aplicația destinată telefoanelor cu iOS și Android permit reglarea funcțiilor primare ale camerei Air A01 (expunerea, balansul pe alb, ISO și alte setări).

Olympus oferă un kit pentru dezvoltatori de aplicații și astfel se dorește creionarea unui ecosistem în jurul acestui device. La sursă găsiți primele impresii pentru o unitate de timp pre-sample. Nu uitați că pentru a folosi Olympus Air A01 aveți nevoie de un obiectiv mirrorless compatibil, smartphone-ul se subînțelege.

Sursa: SlashGear.com

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.