Olympus PEN-F Foto si Video

Olympus anunță astăzi lansarea unei noi camere foto de tip mirorrless ce combină designul clasic cu tehnologii de ultimă oră. Din punct de vedere al finisărilor, Olympus PEN-F este realizat fără ca vreun șurub să fie vizibil. Designul a fost prioritar în dezvoltarea noului aparat, dorindu-se obținerea un obiect de colecție, dar Olympus PEN-F este în același timp o cameră foto mirorrless foarte performantă.

Obiectivele interschimbabile pe formatul Micro Four Thirds fac întregul ansamblu (body + obiectiv) mai compact, dar promit o calitate a fotografiilor comparabilă cu cea oferită de camerele DSLR. Olympus PEN-F integrează un vizor electronic de înaltă calitate, ce permite vizualizarea în timp real a efectului tuturor modificărilor de setări folosind opţiunile şi butoanele integrate.

Conform condiţiilor de testare proprii Olympus, prin testele realizate în decembrie 2015, camera PEN-F a dovedit că oferă cel mai bun timp din categorie între momentul apăsării butonului şi cel al declanşării. Focalizarea automată este, de asemenea, extrem de rapidă, asta și datorită funcţiei Eye Detect AF şi a panoului tactil pentru selectarea punctului de focalizare.

Toate specificațiile noului PEN-F pot fi studiate pe pagina oficială Olympus din țara noastră. În cazul în care această cameră vă face cu ochiul, trebuie să știți că ea va fi disponibilă în Romania începând din luna martie, la un preț recomandat de 5.599 de lei cu TVA pentru varianta body, fără obiectiv în pachet.

Categorii: foto-video

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.