Software

Samsung a adus One UI 2.5 pe o sumă de modele în ultimele zile. Din listă fac parte mid-range-ul Samsung GALAXY A51, dar și vârfurile de gamă din 2018: GALAXY S9, S9 Plus și GALAXY Note9.

Samsung GALAXY A51 este un mid-range cu mare priză la public, iar One UI 2.5 a adus la pachet și patch-urile de securitate pe octombrie. Înțeleg că au pornit în Rusia, iar cât de curând în secțiunea Update software va ajunge și în alte țări, inclusiv România.

Printre noutățile aduse de One UI 2.5: DeX în versiunea wireless, tastatura Samsung este îmbunătățită, mai multe moduri pentru camera foto și video.

Compania sud-coreeană a evoluat în sens pozitiv pe partea de update software (cel puțin pe unele modele de smartphone-uri din segmentele premium și mid-range). Update-urile sunt servite lunar sau trimestrial.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: androidsamsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.