Software

Samsung dorește să testeze extensiv interfața One UI 4.0 înainte de lansarea cu public și a deschis programul beta în China, Coreea de Sud, Germania, India, Polonia, SUA și Marea Britanie pentru cei ce folosesc Galaxy S21, S21 Plus sau S21 Ultra.

A sosit o actualizare importantă ce aduce câteva funcții despre care s-a spus că urmează a fi implementate în noua interfață grafică.

  1. RAM Plus – sunt adăugați 4 GB de memorie RAM virtuală spre a crește performanțele smartphone-urilor Galaxy;
  2. Interfața grafică își actualizează culorile în mod automat, în funcție de wallpaper-ul setat (funcție preluată din Android 12);
  3. Posibilitatea de a seta microfonul în funcție de anumite scenarii de utilizare (mod dedicat pentru apelurile de voce în care îți este izolată și evidențiată vocea față de mediul ambiant);
  4. Rezolvarea unui bug de securitate legat de închiderea Folder Securizat.

Cred că One UI 4 va debuta pe seria Galaxy S21 până la sfârșit de an, dacă nu s-ar putea să vină abia la început de 2022 când va fi lansată și seria Galaxy S22.

Declarație oficială:

„One UI 4 îi ajută pe utilizatori să își creeze propria experiență mobilă optimizată, deoarece Samsung știe că toată lumea dorește să își satisfacă nevoile și preferințele, fiecare în felul său. Așa cum am făcut cu fiecare iterație a One UI, am ascultat utilizatorii pentru a înțelege ce instrumente și inovații sunt necesare pentru a crea o experiență generală mai bună, mai fiabilă și mai îmbunătățită de utilizare”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Samsung Electronics’ Mobile Communications Business.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.