Ca utilizator de Samsung Galaxy Note20 Ultra sunt interesat de update-ul spre Android 12 dezvoltat de către compania sud-coreeană. Văd că au deschis programul beta și pentru Note20 și Note20 Ultra, după ce în urmă cu câteva zile au făcut aceeași mișcare și pentru seria Galaxy S20.

Sunt și câteva steluțe importante:

  1. One UI 4 beta dezvoltat pe Android 12 poate fi instalat pe smartphone-urile din seria Galaxy S20 achiziționate în SUA (modele deblocate, ce nu au fost cumpărate printr-un operator de telecomunicații);
  2. One UI 4 beta pentru Galaxy Note20 și Note20 Ultra a pornit în faza de testate cu public în Marea Britanie (aici să zicem că putem mai mulți cititor ce ar putea încerca cel mai nou software de la Samsung).

Dacă vrei să testezi cel mai nou software de la Samsung trebuie să te înrolezi în programul Samsung Members. Trebuie ținut cont și de faptul că discutăm de o etapa beta și pot apărea o serie de probleme, buguri inerente etc.

Mă aștept ca varianta finală să fie adusă în câteva săptămâni, deși cumva sunt sceptic că va debuta înainte de lansarea seriei Galaxy S22 – eveniment ce ar fi programat pentru ianuarie 2022.

Care sunt noutățile aduse de One UI 4 beta pe Samsung Galaxy Note20 și Note20 Ultra?

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.