Smartphone

Se pare că OnePlus vrea să îşi lanseze mai devreme seria flagship de telefoane inteligente, unele surse indicând chiar o perioadă similară cu prezentarea seriei Samsung Galaxy S22. Ar fi o mişcare ambiţioasă, însă cu multe riscuri.

Cel mai puternic smartphone OnePlus al seriei va fi OnePlus 10 Pro. Terminalul a avut parte în urmă cu câteva zile de primele randări, iar acum acestea sunt confirmate discret de o serie de imagini ce promovează husele compatibile. Cum sursele par a merge pe aceeaşi idee, putem comenta încă de pe acum estetica viitorului flagship OnePlus 10 Pro.

Telefonul va dispune de un ecran cu margini foarte înguste, o cameră frontală tip bulină poziţionată lateral stânga şi de un ansamblu foto generos în dimensiuni, unul ce te duce cu gândul la ochii unui aragaz. Trecând peste aceată ironie, nu aş putea spune că arată foarte rău.

La nivelul specificaţiilor hardware avem deja câteva posibilităţi, cele mai probabile fiind:

  • display curbat AMOLED de 6.7 inci cu rezoluţie QHD+ şi rată de refresh de 120Hz;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 898 (sau cum se va numi el);
  • minim 8 GB RAM şi minim 256 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto triplă cu senzor principal de 48 Megapixeli cu OIS + 50 Megapixeli ultra-wide + 8 Megapixeli telephoto cu OIS;
  • baterie de 5000 mAh cu încărcare la 125W (de la 0 la 100% în sub 20 de minute).

Sursa: mysmartprice.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.