Smartphone

De obicei nu scriu despre ciudatele teste pe care le face JerryRigEverything, unele bazate pe nişte situaţii mai mult ipotetice. Sigur că au şi ele rolul lor, iar faptul că 7.24 milioane de utilizatori s-au abonat la acest canal de YouTube spune multe.

Totuşi, în cazul OnePlus 10 Pro am fost mirat să văd cât de uşor se poate rupe (în filmare se poate vedea pe la minutul 7 şi 42 de secunde):

Practic cu un mic efort JerryRigEverything reuşeşte să rupă în două un smartphone ce va costa cu siguranţă peste 1000 de euro în Europa. Îmi menţin părerea şi spun că un astfel de test este pur teoretic şi prea puţin relevant în viaţa de zi cu zi, însă uşurinţa cu care se rupe acel OnePlus 10 Pro ar trebui să pună un semn de întrebare legat de cum a fost proiectat acest telefon, cât de solidă este structura sa (poate chiar materialele nu sunt atât de calitative pe cât ar trebui).

Să nu uităm că există şi situaţia în care te aşezi din greşeală pe telefon, iar probabilitatea de a-l crăpa sau chiar de a-l rupe este destul de ridicată (în acest caz).

OnePlus 10 Pro rămâne un smartphone de top, premium, unul cu specificaţii din cele mai bune. Însă chiar şi aşa trebuie avut grijă cu el, o husă ceva mai sănătoasă nu ar strica (asta după ce va ajunge şi pe la noi, momentan nu este lansat oficial la nivel global).

Categorii: oneplus

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.