Smartphone

OnePlus 3 este un smartphone de tip best-buy din categoria premium, iar RCS-RDS poartă negocieri intense spre a-l aduce în oferta sa comercială. 

Nu ar fi pentru prima dată când un smartphone OnePlus apare în portofoliul Digi Mobil, a fost și cazul lui OnePlus X. Ar fi și singurul operator telecom ce lisetază OnePlus 3, unul dintre primele telefoane cu 6 GB memorie RAM.

OnePlus X costa 1399 lei sau 1120 lei + 12 rate 23 lei pe lună, cred că OP3 va beneficia de aceeași rețetă = sistem de rate cu avans ridicat spre a preîntâmpina eventualele țepe. Hai să nu vă antepronunț până când smartphone-ul nu apare ca atare în oferta comercială a Digi Mobil.

OnePlus-3-2

Specificațiile comparate pentru OnePlus 3, Samsung GALAXY S7 Edge, LG G5 și HTC 10. Dintre cele trei telefoane concurente, LG G5 cu prețul adus pe la 2000 de lei s-ar putea să devină cel mai mare concurent pentru OP3 ce costă în jur de 1800 lei cumpărat direct din magazinul online european.

specificatii-OnePlus-3-Samsung-GALAXY-S7-Edge-LG-G5-HTC-10

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.