Smartphone

MWC Barcelona 2020 a fost anulat, însă asociaţia din spatele acestui eveniment, GSMA şi-a continuat activitatea şi a oferit premiile anuale Global Mobile Awards 2020.

Premiile au fost acordate la mai multe categorii, aici le puteţi găsi pe toate, însă categoria care pe noi ne interesează cel mai mult este cea a celui mai bun telefon. Cei 16 membri ai juriului GSMA au decis că cel mai bun smartphone din 2019 a fost OnePlus 7T Pro.

Juraţii au apreciat viteza, puterea de procesare, soft-ul, preţul şi chiar strategia de marketing orientată către clienţi: „Acest model este greu de întrecut din perspectiva tehnologiei, cu o viteză de procesare de top, timpi rapizi de încărcare şi software excelent. Un produs complet la un preţ accesibil, iar compania ar trebui să fie recunoscută şi pentru strategia sa de marketing de mare succes.” se arată în comunicatul oficial.

OnePlus 7T Pro este cu siguranţă unul dintre cele mai reuşite smartphone-uri din 2019, device-ul având un display superb, cel mai puternic hardware, software impecabil, design plăcut şi preţ echilibrat.