Audio

Philips a lansat în România noile căşti Philips Fidelio X3 dedicate celor mai pretenţioşi audiofili.

Philips Fidelio X3 ating niveluri de înaltă performanță printr-o lățime de bandă excepțională, acreditată de HRA, de la 5hz la 40 KHz. Căştile pot fi utilizate și în balanced mode pentru a oferi canalelor dreapta și stânga direcții separate pentru a reduce apariția inteferenţelor și pentru a îmbunătăți separarea stereo. Un cablu este inclus și conține un conector TRRS de 2,5 mm pentru o conexiune performantă la dispozitive audio hi-res.

Philips Fidelio X3 reprezintă vârful de gamă al seriei şi este conceput pentru a îmbina fidelitatea audio cu basul generos și o gamă medie caldă. Difuzoarele din materiale polimerice cu mai multe straturi, umplute cu gel pentru o mai bună amortizare și un sistem puternic de magneți din neodim permit o frecvență naturală extinsă și o reproducere spațială precisă, care pun în valoare bass-ul bogat al gamei Philips Fidelio.

Dispunând de cupe cu două straturi, cu o nouă construcție și o formă internă concepută pentru a reduce vibrațiile, difuzoarele căștilor Fidelio X3 sunt pre-înclinate până la un unghi de 15 grade pentru a se potrivi mai bine cu forma naturală a urechii și pentru a asigura că muzica este direcționată direct în canalul auditiv pentru o experiență de audiție cu adevărat imersivă.

Philips Fidelio X3 vor fi disponibile la comandă din luna iunie la un preţ de 350 euro.

Categorii: audio
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.